Подружня і сімейна психотерапія

Якщо Ви відчуваєте, що в Ваших сімейних відносинах виникає розлад, якщо Ви відчуваєте, що з кожним днем ​​Вам все складніше розуміти свою другу половинку, то Вам варто задуматися про те, як можна вирішити заздалегідь наростаючий конфлікт. Ви можете почати працювати над цим самостійно, що дуже корисно і всіляко рекомендується, а можете звернутися в нашу школу за однією або декількома сімейними психологічними консультаціями.

Фахівці нашої Академії Практичної Психології Ігоря Погодіна нададуть Вам і Вашій родині всіляку допомогу і підтримку. В процесі сімейних психологічних консультацій ми разом з Вами зможемо докопатися до самої суті проблеми, до її першопричини, а потім спільно обрати, який шлях вирішення для Вас найбільш прийнятний.

17 років

Інститут Генштальту при Pogodin Academy є членом Європейської Асоціації Гештальт-терапії з 2003 року

25 викладачів

Наші тренери провели понад тридцять тисяч годин лекцій, навчальних заходів і практичних заходів

3000 випускників

Більше 3000 професійних гештальт-терапевтів успішно пройшли навчання в Pogodin Academy

10 років

Pogodin Academy пред'являє до тренерів найсерйозніші вимоги: всі тренери мають 10+ років практики

Дізнатися більше

Фахівці нашої Академії допоможуть Вам!

У Pogodin Academy працюють більше трьох десятків досвідчених психотерапевтів. Кожен з них спеціалізується на одному або декількох напрямках психотерапії. Хтось займається індивідуальною терапією, хтось груповою, хтось сімейною та ін. Ви можете прочитати детальну інформацію про кожного фахівця на відповідній сторінці нашого сайту, натиснувши на кнопку нижче.

Терапевти Академії

Відгуки про Академію